MENIU

Viorel Hizo afirmă că rezultatul derby-ului cu Steaua este echitabil

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat duminică, după meciul cu Steaua, că este mulţumit de jocul elevilor săi şi consideră că rezultatul este echitabil, pentru că ambele formaţii au avut ocazii şi îşi puteau apropia victoria.

"Am început bine, am condus cu 1-0, însă am terminat destul de prost jocul, lăsându-ne dominaţi şi făcând unele greşeli. Sunt mulţumit că am luat un punct pe terenul Stelei, pentru că de la venirea lui Stoichiţă ei au două viteze în plus. Nu am pierdut, o puteam face, dar la fel de bine puteam câştiga. E un rezultat echitabil. Am fost nemulţumit de evoluţia unor jucători şi trebuie să înţeleagă că toţi vrem victoria. Cred că lipsa publicului ne-a dezavantajat", a spus Hizo.

Tehnicianul a mai afirmat că l-a schimbat pe Herea pentru că acesta nu era complet refăcut şi a explicat titularizarea lui Marius Constantin la mijlocul terenului: "Pe Marius l-am pregătit de o săptămână să joace acolo. Nu cred că am greşit, pentru că a făcut tot ceea ce trebuia. Aveam nevoie de un jucător ca el în zona centrală, mai ales într-un meci ca acesta cu Steaua".

Mijlocaşul Ovidiu Herea este de părere că rezultatul putea fi de partea giuleştenilor, chiar dacă în repriza a doua au avut de suferit. "Se putea şi mai bine, sunt sigur. A fost un meci echilibrat, noi am fost mai buni în prima repriză, dar în partea a doua am avut probleme, am făcut cu greu faţă şi asta s-a văzut. Sunt sigur că toţi suporterii ne-au încurajat din faţa televizorului", a spus Herea, care a adăugat că a resimţit dureri foarte mari la spate şi este trist că nu a putut evolua mai mult.

Portarul Mircea Bornescu s-a declarat mulţumit de prestaţia sa la debutul în tricoul Rapidului: "A fost un meci greu, în care noi am controlat prima repriză, iar ei pe a doua. A fost un rezultat echitabil. Mă bucur că am revenit. Am încercat să îmi fac cât mai bine treaba şi mă bucur că am plecat neînvinşi. Nu multe echipe reuşesc asta".

Steaua şi Rapid au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, derby-ul din etapa a 11-a, rezultat în urma căruia Mihai Stoichiţă rămâne neînvins în Liga I pe banca steliştilor, în timp ce giuleştenii au înregistrat prmia remiză din actuala ediţie a primului eşalon. În urma acestui rezultat, Steaua şi Rapid au rămas la egalitate în clasament, cu câte 19 puncte, pe locurile 3 şi 4, giuleştenii fiind avantajaţi de golaverajul net superior.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Rapid Viorel Hizo etapa a 11-a