MENIU

VIDEO / FC Barcelona continuă show-ul! 4-1 cu echipa lui Sepsi, Racing Santander

Foto: http://www.realracingclub.com

FC Barcelona îşi continuă debutul bun de campionat, după ce a bifat a patra victorie consecutivă, din tot atâtea meciuri, 4-1 în deplasare cu Racing Santander. Trei goluri pe parcursul a şapte minute au decis soarta partidei, una în care la gazde a evoluat şi românul Laszlo Sepsi.

Ibrahimovic şi Messi asigură show-ul pentru Barcelona în noul sezon. Meciul cu Santander s-a decis pe parcursul a şapte minute, când catalanii au marcat de trei ori. Mai întâi atacantul suedez a deschis scorul, în minutul 20, apoi Messi (23') şi Pique (26) au stabilit scorul pauzei.

La reluare, echipa lui Guardiola mai punctează încă o dată, prin acelaşi Messi, care reuşeşte dubla în minutul 63, iar gazdele înscriu golul de onoare graţie reuşitei lui Serrano (72). La Santander, fundaşul român Laszlo Sepsi a fost titular.


FC Barcelona are 12 puncte după patru etape, şi se află, cel puţin până la meciurile de astăzi ale Realului, în deplasare cu Villarreal, şi Bilbao, tot pe teren străin, cu Tenerife, pe prima poziţie a clasamentului.