MENIU

VIDEO / Ce nebunie! Liverpool - Arsenal 4-4, cu patru goluri Arşavin, în Premier League

Foto: BBC

După partida nebună din returul semifinalei Ligii Campionilor cu Chelsea, scor 4-4, Liverpool a mai bifat un meci cu spectacol total, încheiat cu acelaşi rezultat, de data aceasta în compania lui Arsenal, într-un meci din etapa a 33-a din Premier League. Din păcate pentru cormorani, dacă după meciul cu Chelsea au părăsit Europa, acum, după partida de marţi seară şi-au mai redus din şansele la titlu. Omul meciului pentru oaspeţi a fost rusul Arşavin, lăudat recent de antrenorul său la naţională şi tehnicianul care se află acum şi pe banca lui Chelsea, Guus Hiddink. Arşavin a marcat toate cele patru goluri ale lui Arsenal!

Pentru Liverpool au marcat Torres (49, 72) şi Benayoun (56, 90+3), în timp ce Arşavin a înscris de patru ori pentru Arsenal (36, 67, 70, 90).


http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/NHAV1SdP9adYptfzHPmn/mov/1&color=0x439D2A

În urma acestui rezultat, Liverpool a acumulat 71 de puncte şi a egalat pe Manchester United, dar a urcat pe prima treaptă a podiumului datorită golaverajului superior, în timp ce Arsenal se menţine pe locul 4, cu 62 de puncte.

Totuşi, United are două meciuri mai puţin disputate decât Liverpool, miercuri urmând să joace cu Portsmouth restanţa din etapa a 27-a. Tot miercuri s-a disputat meciul Chelsea-Everton, restant din runda cu numărul 33.

Clasament: 1. Liverpool 71p (33 jocuri), 2. Manchester United 71p (31j), 3. Chelsea 67p (32j), 4. Arsenal 62p (33j).