MENIU

Victoraş Iacob: "Dică este un mare jucător, mă bucur să îi fiu din nou coleg"

Foto: NewsIn

Victoraş Iacob eeste aproape de un contract cu Iraklis Salonic, gruparea grecească unde va evolua din sezonul viitor şi Nicolae Dică, fostul său coechipier de la Steaua. "Jancker" a fost dorit la Iraklis de un alt fost stelist, tehnicianul ucrainean Oleg Protasov, care a semnat şi el recent un contract cu grecii. Iacob speră ca alături de fostul său coleg să repete performanţele europene pe care le-a avut cu Steaua, alături de care a jucat chiar şi o semifinală de Cupa UEFA.

"Sunt recuperat după accidentarea pe care am avut-o, nu mai e nicio problemă. Am terminat cu bine campionatul şi sper să încep la fel noul sezon. Voi da totul pentru a obţine calificarea într-o cupă europeană. Împreună cu Dică am făcut parte din echipa care a obţinut mari succese cu Steaua. Îl cunosc foarte bine pe Oleg Protasov, am vorbit cu el, vom încerca împreună să facem performanţă. Dică este un mare jucător, mă bucur să îi fiu din nou coleg", a declarat Victoraş Iacob.

Iacob a fost transferat în iarnă de CS Otopeni din postură de jucător liber. Deşi nu a jucat în acest retur foarte mult pentru formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu, a reuşit să înscrie 5 goluri.