MENIU

Victor Ponta: La PD-L sistemul de fraudare a funcţionat mai bine

Declaraţie Victor Ponta
<descriere>

Candidatul PSD ar fi trebuit să câştige cu zece procente peste candidatul PD-L pentru a putea ieşi învingător clar, în opinia lui Victor Ponta. Acesta a acuzat că sistemul de fraudare al PD-L a funcţionat \"mai bine\".

Victor Ponta a spus că datoria sa faţă de copii este de a scăpa România de Traian Băsescu. \"Nu am reuşit acum, vom reuşi peste câţiva ani. E păcat, dar asta trebuie să facem\", a spus Ponta.

Legat de diferenţa de la exit-poll-uri şi şi rezultatele de la BEC purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană a spus că partidul său a câştigat la voturi, dar \"la ei sistemul a funcţionat mai bine\". \"S-a întâmplat lucrul ăsta şi pe vremea lui Ceauşescu şi până la urmă a căzut şi Ceauşescu. O să cadă şi Traian Băsescu. Eu îmi permit faţă de colegii mei să mă bat în următorii ani ca să îmi fac această datorie\".

Victor Ponta a subliniat că \"sistemul de fraudare şi de furt\" al PD-L a \"funcţionat mai bine\". \"Ştiam că ne batem cu ei. Trebuia să câştigăm la zece procente ca să ne batem cu ei, dar nu am câştigat  la zece, probabil am câştigat doar la trei-patru. Şi atunci sistemul lor a fost mai bun\", a spus purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană.

\"Eu am 37 de ani. Peste trei ani vreau să scap de Traian Băsescu, nu peste cinci\", a concluzionat Victor Ponta.

Întrebat dacă şi PSD a avut un sistem de fraudare în condiţiile în care afirmă că sistemul PD-L a fost \"unul mai bun\", Ponta a refuzat să răspundă.