MENIU

Vasluiul revine în lupta pentru Europa League

Foto: www.fcvaslui.ucoz.com

FC Vaslui a învins fără probleme formaţia lui Liviu Ciobotariu, cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Ghencev (7) şi de Zmeu (59), într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I.

Jucătorii de la CS Otopeni încearcă să se mobilizeze după drumul lung pe care l-au parcurs. Oaspeţii au sosit la stadion cu mai puţin de o oră înainte de start. Formaţia lui Liviu Ciobotariu protestează faţă de conducerea clubului, purtând banderole albastre pentru că au fost nevoiţi să facă deplasarea în ziua meciului cu Vaslui.

Moldovenii încep în forţă. Hugo Luz (7) îl lansează în adâncime pe Genchev, care ţinteşte portarul. Până la urmă mingea ricoşează tot la el şi înscrie din cinci metri.

Bogdan Panait (15) îl faultează pe Temwanjera din postura de ultim apărător. Arbitrul îi acordă doar cartonaş galben. Genchev ratează lovitura de pedeapsă şi scorul rămâne 1-0. Jocul se reia, dar se joacă mai mult la mijlocul terenului, echipele nu se apropie de porţi. O nouă ocazie înainte de pauză pentru Vaslui. Temwanjera scapă singur în faţa porţii şi pasează extrem de slab pentru Milisavljevic, iar Munteanu reţine.

A doua repriză începe cu o nouă ocazie a vasluienilor. Milisavljevic execută o lovitură liberă, dar portarul oaspeţilor boxează balonul. Mingea rămâne tot în posesia moldovenilor. Vaslui reuşeşte de această dată să marcheze în urma unei gafe a lui Munteanu. Zmeu (59) şutează de la 30 de metri, dar portarul oaspeţilor scapă balonul printre picioare.

Vasluienii domină clar şi ce-a de-a doua repriză. După acest meci câştigat cu 2-0 FC Vaslui revine în lupta pentru Europa League.

Caseta tehnică:

FC VASLUI-CS OTOPENI 2-0 (Genchev 6, Zmeu 58)

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Zubar, Farkaş, Hugo Luz (Bălace 89) - Genchev, Milisavljevic, Pavlovic, Zmeu - Ljubinkovic (Papp 86), Temwanjera (Kirovski 74). Antrenor: Viorel Moldovan.

CS Otopeni: Cr. Munteanu - Vitinha, Panait (Ardeleanu 22), Dumitrescu, I. Rada - Lazic, Nasser (Cr. Constantin 66), V. Negru, Pârvu - L. Ganea, Caramarin (Drăghici 76). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Zmeu 45 / Panait 15, Negru 51, Dumitrescu 63

Arbitri: Istvan Kovacs - Monica Rigo, Dragoş Iliescu

Stadion: Municipal; Spectatori: 5.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Vaslui - CS Otopeni, scor 2-0. 

Mai multe articole despre:
Liga I FC Vaslui CS Otopeni etapa a 31-a