MENIU

Vasile Turcu: Copos mai pregăteşte o mare ţeapă. Îl arde sigur pe Stache!

Foto: transilvaniaexpres.ro

Acţionarul dinamovist nu crede în intenţiile patronului Rapidului de a vinde echipa şi spune că omul de afaceri neamţ este copil de mingi pe lângă iordanianul Fahti Taher, pe care Copos l-a păcălit acum câteva luni.

Intenţia declarată a lui George Copos, cum că ar dori să-l cumpere de la Dinamo pe senegalezul Ousmane N'Doye, unul dintre cei mai scumpi fotbalişti din Liga I, este în contradicţie cu discursurile acestuia despre sărăcia proprie şi a clubului Rapid, astfel că patronul giuleştenilor a fost luat repede în colimator şi ironizat, de rivalii din fotbal.

Invitat în studioul Sport Total FM, acţionarul dinamovist Vasile Turcu, a vorbit astfel despre planurile şefului din Grant: "Copos vrea să-l cumpere pe N’Doye? Păi de unde să aibă zece milioane de euro, cât e preţul senegalezului? Sau cine ştie, o fi luat banii de la Stache şi acum vrea să-l cumpere pe N’Doye? El zice că e sărac, nu ştiam că are atâţia bani să-i dea pe un singur jucător!".

Turcu nu s-a abţinut să nu comenteze şi mult trâmbiţata vânzare a Rapidului, către omul de afaceri german Lutz Stache. "Copos mai pregăteşte o mare ţeapă. Îl arde sigur pe neamţ, vă spun eu! Păi l-a ars el pe tata Taher, cum să nu-l ardă pe Stache? Neamţul ăsta e copil de mingi pe lângă Taher. Sau cine ştie, s-o fi săturat şi el să bage bani în Rapid, dar eu sunt sigur că George Copos nu va vinde niciodată «farmecul vieţii», şi mai ales neamţului ăstuia", a declarat Turcu.