MENIU

Vasile Avram este noul preşedinte al CCA

Foto: 3210.ro

Fostul arbitru internaţional Vasile Avram este de joi noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Mandatul său se va întinde până în aprilie 2010.

Avram îl înlocuieşte în funcţie pe Aron Huzu, care a demisionat miercuri, după ce Comitetul Executiv al FRF a decis să cheme brigăzi străine la meciurile din Liga I, atunci când cluburile vor cere acest lucru.

Ales în funcţie joi, de Comitetul de Urgenţă al FRF, Avram a declarat, pentru NewsIn, că nu îi este teamă de noua sa poziţie

"Nu îmi e teamă la ce mă înham. Mandatul meu va coincide cu cel al preşedintelui FRF Mircea Sandu, până în aprilie anul viitor", a spus Avram.

Pentru ca Avram să poată fi numit preşedinte al CCA, a fost nevoie ca regulamentul în vigoare, ce interzice persoanelor cu rude de gradul I în arbitraj să fie membri CCA, să fie modificat, deoarece fiul său, Marius Avram, se află în lotul A.

Avram suţine că singura pretenţie pe care a avut-o înainte de a fi numit în fruntea CCA a fost aceea ca birourile comisiei să fie mutate de la Mogoşoaia.

Pe de altă parte, el a menţionat că nu este de acord cu brigăzile străine la partidele din Liga I, însă se supune deciziei Comitetului Executiv: "Nu cred că această problemă va dura foarte mult, poate nici un an. Voi fi de acord cu această problemă doar dacă va fi considerată ca un schimb de experienţă".

Mai multe articole despre:
preşedinte CCA Vasile Avram Aron Huzu