MENIU

Varga: "Suntem mulţi de la Unirea la naţională, dar sperăm să mai vină doi, trei jucători"

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni este recordmena Ligii I, cu 5 jucători convocaţi la naţională pentru dubla cu Serbia şi Insulele Feroe. Dacian Varga, eroul Unirii în meciul de Liga Campionilor cu Stuttgart, a declarat că e fericit că prin prestaţiile sale a ajuns printre tricolori şi speră că în viitor gruparea ialomiţeană să dea cât mai mulţi jucători la naţională.

"Doar prin prestaţia mea de la Urziceni am ajuns aici. Suntem mulţi de la Unirea, dar sperăm să mai vină încă doi, trei jucători. Sunt foarte motivat pentru acest meci, trebuie să demonstrez că am valoare de echipa naţională şi să rămânem în urna a doua valorică", a declarat Varga, în conferinţa de presă oficială dinaintea partidei cu Serbia. "E mai bine că jucăm în provincie, în Ghencea am jucat recent şi am văzut că stadionul e mai prost. La Piatra-Neamţ cred că stadionul va fi plin. Cred că naţionala ar trebui să joace peste tot în provincie", a mai spus Varga.

Vezi aici lotul României pentru dubla cu Serbia şi Insulele Feroe

Meciul cu Serbia va avea loc la 10 octombrie, de la ora 21:30 (ora României), pe stadionul Crvena Zvezda din Belgrad, iar cel cu Insulele Feroe, la 14 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.