MENIU

Vanghelie: Este adevărat, am propus excluderea lui Mitrea din partid

foto: NewsIN
Vanghelie: Miron Mitrea este un PSD-ist care se duce pe la Cotroceni

Marian Vanghelie, preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, a confirmat la Realitatea TV că a propus excluderea lui Miron Mitrea din PSD la şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional.

"Este adevărat, am propus excluderea lui Mitrea din PSD. Am spus să facem o analiză, mai întâi, şi, apoi, să îl excludem. Eu şi alţi colegi ne-am săturat să muncim în judeţe  ca să câştigăm alegerile, iar oameni gen domnul Cozmâncă, Miron Mitrea şi alţii din interiorul partidului care au beneficiat de 20 de ani de  privilegiile partidului acum se dau mari lideri la televizor şi cred că dacă se lipec şi îi dau un ajutor domnului Traian Băsescu  pot scăpa de problemele pe care le au. Viaţa va demonstra că se vor păcăli", a declarat Vanghelie.

Cât despre convingerile PSD-iste ale lui Mitrea, Vanghelie  spune că  Mitrea este un PSD-ist care "se duce din când în când la Cotroceni şi încearcă să creeze tot felul de jocuri de culise poate, poate domnul Geoană pierde alegerile". Vanghelie a vrut să asigure pe toată lumea că Mircea Geoană va câştiga alegerile şi va deveni preşedintele României.

"Au fost discuţii şi toată lumea a spus că  trebuie să facem o analiză asupra acestor comportamente", a adăugat Vanghelie care a atras atenţia că în ţară "situaţia este destul de tensionatăla adresa unor persoane de genul lui Mitrea şi Cozmâncă care fac tot felul de jocuri de culise, acum în campanie".

Marian Vanghelie a spus că nu a mai propus excluderea altor persoane din partid.