MENIU

Van Gaal susţine că va controla viaţa de noapte a jucătorilor lui Bayern Munchen

Foto: http://www.sportinnederland.nl

Tehnicianul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a anunţat, miercuri, că va monitoriza ieşirile nocturne ale elevilor săi şi a precizat că pentru a câştiga Liga Campionilor alături de gruparea bavareză are nevoie de mai mult de doi ani, durata actualului său contract, informează Bild.

Antrenorul olandez a luat deja legătura cu managerul unui renumit club de noapte din Munchen, P1, pentru a fi informat în cazul în care fotbaliştii vicecampioanei din Bundesliga vor fi surprinşi în discotecă în timpul sezonului. Cu toate acestea, fostul tehnician al lui AZ Alkmkaar a negat că îşi va supraveghea jucătorii prin intermediul telefoanelor mobile.

"Voi folosi o altă metodă. Graţie noii tehnologii, nu va fi atât de greu. Vor vedea ei...", a spus Van Gaal, după care a adăugat: "În cazul în care voi avea succes, vreau să rămân mai mult timp la club. Pentru a cuceri trofeul Champions League, îmi trebuie mult mai mult decât cei doi ani din contractul meu".

Louis van Gaal a fost numit în funcţia de antrenor al lui Bayern la mijlocul lunii mai, după ce în sezonul precedent a câştigat titlul în Eredivisie cu AZ Alkmaar. Acesta a mai pregătit în cariera sa formaţii precum Ajax, alături de care a şi câştigat Liga Campionilor, sau FC Barcelona.

În ediţia 2008-2009 din Bundesliga, Bayern a fost pregătită de Jurgen Klinsman, care a fost demis cu cinci etape înainte de final, iar mai apoi de interimarul Jupp Heynckes.
Mai multe articole despre:
antrenor Bayern Munchen Louis van Gaal