MENIU

Vali Badea a ajuns în China

Foto: NewsIn

Atacantul Valentin Badea, tras pe linie moartă la Steaua, va evolua până la sfârşitul acestui an în campionatul Chinei, după ce a fost împrumutat la gruparea Changchun Yatai.

FC Steaua şi gruparea chineză au ajuns deja la un acord privind împrumutul lui Badea, iar jucătorul urma să plece, sâmbătă, în China, pentru a semna contractul. "Voi juca acolo 10 luni, iar apoi sper să revin la Steaua. Era singura posibilitate pentru mine de a evolua în continuare la o echipă de prim eşalon, în Europa nu pot fi legitimat la un alt club. Îmi pare rău că plec de la Steaua, deoarece mi-am reziliat contractul cu Pansseraikos tocmai pentru a juca în Ghencea", a spus Badea, pentru NewsIn.

Înainte de începerea sezonului, Steaua l-a împrumutat pe Badea în Grecia, la Panserraikos, însă contractul a fost reziliat după doar câteva luni. Deşi a revenit în Ghencea, Badea a fost anunţat în această iarnă că antrenorul Marius Lăcătuş nu va conta pe serviciile sale şi că va trebui să se pregătească alături de echipa secundă a clubului.

Mai multe articole despre:
Steaua China stranieri Valentin Badea