MENIU

V.Blaga: Ministrul Nica a pierdut strada de sub control

Foto: NewsIn

Singura persoană care poate decide o eventuală remaniere a miniştrilor PSD şi PD-L este primul-ministrul Emil Boc, a declarat liderul democrat-liberal Vasile Blaga ca reacţia la afirmaţiile făcute duminică de preşedintele PSD, Mircea Geoană.

În opinia liderului PD-L Vasile Blaga, declaraţiile făcute duminică, la Târgovişte, de preşedintele social-democrat, Mircea Geoană, pot fi puse pe seama campaniei electorale.

În ceea ce priveşte o eventuală remaniere a unor miniştri PD-L şi PSD, Vasile Blaga a declarat la Realitatea FM că singurul care poate lua această decizie şi să numească persoanele care trebuie demise este premierul Emil Boc.


Vasile Blaga îl atacă pe ministrul Internelor, Dan Nica

Ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga, consideră că motivul pentru care numărul jafurilor armate din România a crescut atât de mult în ultima perioada este reprezentat de faptul că "strada a fost scăpată de sub control de vreo doi ani şi jumătate".

Mai mult, Blaga a spus că dacă va avea ceva de reproşat ministrului Dan Nica din acest punct de vedere, o va face în Guvern.