MENIU

Urmează câteva zile de vreme frumoasă şi temperaturi ridicate. VEZI PROGNOZA

Foto: satinephoto.wordpress.com

Încheiem săptămâna de lucru tot cu maxime agreabile, care sunt chiar mai mari decât joi.

Astăzi, vor fi temperaturi între 17 şi 22 de grade, maxime cu 4-5 grade peste ceea ce ar fi normal la această dată. Vestul şi nordul ţării însă nu scapă de ploi, în timp ce restul regiunilor vor avea parte de soare şi un cer nu prea încărcat de nori.

Vreme frumoasă şi însorită şi în Capitală, astăzi. Pe cerul Bucureştiului nu vor fi prea mulţi nori, iar maxima atinge 21 de grade.

Şi sâmbătă, vremea se menţine frumoasă şi caldă pentru această perioada, în aproape toată ţara. In regiunile vestice va fi mai innorat, însă cu şanse de ploaie minime. În restul regiunilor, cer variabil sambata, şi singurul fenomen meteo care va aminti de toamna va fi neobosita ceata de dimineata.

Maximele mai câştigă un grad , două mâine - se vor încadra în general între 14 grade în nordul Moldovei şi 23 grade în sud-estul extrem al Munteniei, valori cu si mai multe grade peste mediile climatologice decat azi- 6, 7 mai exact.

Duminică- ceaţă matinală, câţiva nori - in special în sudul ţării, iar ploile, dacă se vor întâmpla, vor fi izolate, scurte şi neînsemnate cantitativ. Maximele termice, chiar dacă vor avea o uşoară tendinţă de scădere, caracterizeză tot o zi calda- intre 14 si 21, 22 grade Celsius, duminică la amiază la nivelul întregii ţări.

Mai multe articole despre:
Soare ploi temperaturi cald nori umbrele frumos maxime