MENIU

Unul dintre românii suspectaţi de omorârea "regelui cerealelor" din Italia a încercat să se sinucidă

Foto: javno.com

Unul dintre cei trei români suspectaţi de uciderea "regelui cerealelor" din Italia, Franco Ambrosio, şi a soţiei sale, Giovanna, a încerca să se sinucidă în închisoare cu o lamă de bărbierit, relatează cotidianul italian Metropolis în ediţia sa electronică.

Marius Acsiniei, în vârstă de 22 de ani, fostul grădinar al soţilor Ambrosio, s-a tăiat la nivelul pieptului şi la gât. El a fost internat timp de trei zile la infirmerie, după care a fost transferat înapoi în celulă, unde este supravegheat în prezent 24 de ore din 24. Bărbatul riscă până la 25 de ani de detenţie.

Marius Acsiniei, Valentin Dumitriu, în vârstă de 22 de ani, şi Călin Petrică, în vârstă de 24 de ani, sunt acuzaţi că i-au ucis pe soţii Ambrosio, în noaptea de 15 aprilie.

Potrivit autorităţilor, românii au lăsat numeroase urme, ceea ce i-a ajutat pe anchetatori să îi prindă repede. Pe lângă numeroasele amprente lăsate pe mobilă, pe corpul victimelor, pe mucuri de ţigări, sticle şi pahare, ei au furat cărţile de credit şi telefoanele mobile. Atunci când i-au arestat, poliţiştii au găsit o parte din pradă asupra lor: bijuterii, telefoanele mobile ale victimelor şi cărţile de credit.
Mai multe articole despre:
furt închisoare crimă sinucidere român lamă