MENIU

Universitatea Craiova - Notts County 3-2, într-un amical disputat în Austria

Foto: 3210.ro

Universitatea Craiova s-a impus, luni, cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei engleze de liga a patra Notts County, într-un meci amical jucat în cadrul cantonamentului de la Kaprun.

Golurile echipei oltene au fost înscrise de Dina (21 şi 24) şi Baird (52).

Universitatea Craiova a început acest meci cu următoarea formaţie: Silviu Lung Jr - Dănănae, Găman, Barbu, Şoavă - Prepeliţă, Dilevski, Ologu, M. Costea - Baird, Dina. Pe parcursul partidei au mai intrat Jackie Nicolae, Dorel Stoica, Merlier, Bărboianu şi V. Badea.

Gruparea engleză Notts County, înfiinţată în anul 1862, este cel mai vechi club profesionist din lume şi a încheiat sezonul precedent al League 2, al patrulea eşalon englez, pe locul 19.

Universitatea Craiova a reuşit a doua victorie consecutivă în stagiul din Austria. În primul amical, Craiova a terminat la egalitate cu Wacker Burghausen (Germania III), scor 2-2, în timp ce în al doilea meci a învins cu 9-1 formaţia austriacă de amatori Zell Am See.

Echipa antrenată de Daniel Mogoşanu joacă următorul amical miercuri, cu formaţia Swindon Town, din liga a treia engleză.