MENIU

Universitatea Craiova a trimis CS Otopeni înapoi în Liga a II-a

Foto: NewsIn

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia CS Otopeni, în etapa a 30-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, ilfovenii au retrogradat matematic în eşalonul secund.

CS Otopeni şi Universitatea Craiova au oferit un meci slab calitativ, cu câteva atacuri ale oltenilor în prima parte, dar la care Cristi Munteanu s-a opus cu succes. După ce la pauză scorul a fost 0-0, repriza secundă a fost şi mai anostă. În minutul 72, gazdele au cerut un penalty la Drăghici, dar centralul Comănescu a lăsat jocul să continue.

În minutul 79, oltenii au reuşit, totuşi, să înscrie prin Florin Costea, care a împins mingea în plasă, cu latul, după un şut în diagonală al lui Florin Şoavă.

Meciul a curs apoi la fel de anost, iar în minutul 89 gazdele ar fi putut egala prin Drăghici, al cărui gol a fost anulat pentru ofsaid.

Scorul final al întâlnirii a fost 1-0 pentru olteni, care au urcat pe locul 5 în clasament, cu 52 de puncte. În schimb, CS Otopeni a retrogradat matematic în Liga a II-a. Ilfovenii au doar 16 puncte după 30 de etape, jumătate din "zestrea" celor de la Poli Iaşi, aflaţi pe locul 14, ultimul care asigură menţinerea în primul eşalon, în condiţiile în care până la finalul campionatului mai pot câştiga doar cel mult 12 puncte.

CS Otopeni este a doua echipă retrogradată matematic în eşalonul secund, după Gloria Buzău, aflată pe ultima poziţie în Liga I.

Caseta tehnică:

CS OTOPENI - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1 (Fl. Costea 78)

CS Otopeni: Munteanu - Ivan, Diogo, Rada, Vitinha - Dumitrescu (C. Constantin 58), Pârvu, Nasser, Lazici - Yontcha (Drăghici 70), L. Ganea (Negru77). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Universitatea Craiova: Bornescu - Dănănae, Găman, Stoica, Şoavă - Wobay (M. Costea 65), Prepeliţă, Dilevski (Bărboianu 61), Gângioveanu (Barbu 87) - F. Costea, Dina. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Ivan 62 / Dănănae 83, Găman 86

Arbitri: Adrian Comănescu - Claudiu Bochiş, Ionuţ Babadac

Stadion: Astra din Ploieşti; Spectatori: 3.000 

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul CS Otopeni - Universitatea Craiova, scor 0-1.