MENIU

Univ. Craiova - Gane: "Sper ca în meciul cu Steaua să facem pasul decisiv către Liga Europa"

Foto: NewsIn

Antrenorul interimar al Universităţii Craiova, Ionel Gane, a declarat, joi, că meciul contra Stelei este decisv, în condiţiile în care o victorie contra roş-albaştrilor ar însemna că gruparea din Bănie ar lua o opţiune importantă pentru participarea în Liga Europa.

"După meciul cu Rapid am făcut un pas important către Liga Europa şi sper ca vineri să facem pasul decisiv pentru calificare. Trebuie să fim decişi, să luăm cele trei puncte şi să fim liniştiţi în ultimul meci. Va fi un meci greu, pentru că Steaua îşi joacă ultima ei şansă, nu a avut un sezon strălucit, şi-a propus multe, dar nu au reuşit prea puţine deocamdată şi speră să prindă ultimul tren spre Europa. Şase puncte în ultimele două meciuri ar fi extraordinar, pentru că ne-am putea clasa mai sus în clasament, contează şi lucru acesta, în funcţie de câte tururi preliminare o să jucăm", a spus Ionel Gane într-o conferinţă de presă, după care a adăugat că nu este de acord cu decizia disputării meciului fără spectatori.

Universitatea Craiova va întâlni Steaua, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, într-un meci din etapa a 33-a a Ligii I.