MENIU

Unirea Urziceni-Sportul Studenţesc 4-0, într-o partidă amicală

Foto: gazeta.pl

Echipa antrenată de Dan Petrescu a trecut, miercuri, pe teren propriu, de formaţia din eşalonul secund Sportul Studenţesc, scor 4-0, într-o partidă amicală în care a evoluat şi noua achiziţie a ialomiţenilor, portughezul Antonio Semedo.

Golurile campioanei au fost marcate de Onofraş (29), Marinescu (41), Paraschiv (48) şi Bilaşco (73).

Tehnicianul Dan Petrescu a folosit câte o echipă în fiecare repriză, după cum urmează:

Repriza I: Tudor - E. Nicu, B. Fernandes, Mehmedovic, Brandan - Ricardo - Onofraş, Pădureţu, Marinescu, Semedo - Dănălache.

Repriza a II-a: Arlauskis - E. Nicu, D. Munteanu, Galamaz, Bordeanu - Paraschiv - Frunză, Todoran, Marinescu, D. Stan - Bilaşco.

La ialomiţeni a revenit pe teren portarul Arlauskis, care s-a accidentat la cap într-un meci de pregătire. Lituanianul a evoluat în repriza secundă cu o cască de protecţie pe cap, similară cu cea purtată de goalkeeper-ul lui Chelsea, Petr Cech.

Marinescu şi Paraschiv au reuşit primele goluri pentru Unirea Urziceni, în timp ce Semedo a evoluat pentru prima dată în tricoul campioanei. După ce a fost schimbat, portughezul a efectuat pregătire separată pe marginea terenului, pentru că se află în urmă cu pregătirea fizică şi mai are nevoie de circa o lună pentru a fi la capacitate maximă.

La Sportul Studenţesc a debutat pe banca tehnică noul antrenor Tibor Selymeş, în timp ce Dacian Varga, cel care a fost împrumutat la Unirea în sezonul trecut, a evoluat împotriva fostei sale echipe în repriza secundă.