MENIU

Unirea Urziceni - Dinamo 1-0 (FINAL)

Foto: NewsIn

Unirea Urziceni a învins Dinamo, scor 1-0, în etapa a 32-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament, cu un punct mai mult decât "alb-roşii", cu două etape înainte de finalul campionatului.

UNIREA URZICENI - DINAMO 1-0

Componenţa echipelor:

Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu, Galamaz, B. Fernandes, Brandan - Varga (Onofraş 90+3), R. Gomez, I. Apostol, Pădureţu - T. Bălan (S. Frunză 86) - Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

Dinamo: Dolha - Scarlatache, L. Goian, Moţi, Bruno Simao - Torje (Cl. Niculescu 46), N'Doye, Ad. Cristea (Ze Kalanga 68), Boştină - M. Niculae (Miranda 79), Dănciulescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitri: Cesar Muniz - Jose Manuel Fernandez, Jesus Calvo Guadamoro (toţi din Spania).

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+2 Răzvan Pădureţu trece şi el pe lângă gol, cu un şut din afara careului, care nu a prins, însă, cadrul porţii.

Min. 86 Dănciulescu a trimis mingea în plasă, după ce aceasta a revenit la el din bară, la o centrare a lui Boştină. Golul nu a fost însă validat, deoarece arbitrul fluierase deja fault în atac.

Min. 70 Varga scapă ca pe bulevard pe dreapta, intră în careu şi a încercat o execuţie cu exteriorul, însă mingea a trecut pe lângă. Scorul continuă să fie 1-0.

Min. 56 Marius Niculae este cel mai insistent jucător al oaspeţilor şi şi-a trecut în cont o nouă ocazie de gol, la un şut din întoarcere din interiorul careului, prins însă fără probleme de Arlauskis.

Min. 49 Marius Niculae a fost la un pas de a-l surprinde pe Arlauskis cu o lovitură de cap din centrul careului, dar portarul lituanian a reuşit să se întindă şi să scoată din vinclu.

Min. 40 Un şut-centrare ajuns în careul gazdelor l-a lovit în piept pe Brandan, care astfel i-a aşezat mingea pentru şut lui Marius Niculae. Surprins de "cadoul" primit, Niculae a reluat slab, chiar în braţele lui Arlauskis.

Min. 36 Emilian Dolha face o paradă de senzaţie la o lovitură liberă de la marginea careului executată excelent de autorul unicului gol de până acum. Mingea a ajuns însă tot la un jucător al gazdelor, care a trimis puţin pe lângă poartă.

Min. 27 Dinamo dă imediat replica şi bifează primul şut pe spaţiul porţii lui Arlauskis, care a respins mingea trimisă de la 25 de metri de Adrian Cristea.

Min. 10 Galamaz (Unirea) a fost la un pas de a înscrie contra fostei sale echipe, însă a ratat preluarea după ce Dolha nu a reuşit să prindă un balon centrat de Tibi Bălan.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Unirea Urziceni ETAPA A 32-A