MENIU

Unirea: Semedo s-a înţeles cu gruparea ialomiţeană şi va fi prezentat oficial săptămâna viitoare

Foto: NewsIn

Mijlocaşul portughez Antonio Semedo s-a înţeles, joi, cu formaţia campioană Unirea Urziceni pentru un contract valabil două sezoane şi va fi prezentat oficial în cursul săptămânii viitoare, au confirmat, pentru NewsIn, surse apropiate jucătorului.

Semedo se află deja la Urziceni şi se antrenează sub comanda lui Dan Petrescu, după ce formaţia ialomiţeană a fost singura care i-a făcut o ofertă concretă.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani şi-a reziliat înţelegerea cu Steaua în urmă cu o săptămână, iar acum două zile, Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF a anunţat oficial că a devenit liber de contract.

Oficialii Unirii ezită însă să îl prezinte oficial încă din această săptămână deoarece, conform regulamentului, decizia CSL poate fi atacată în termen de cinci zile de Steaua, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla.

Antonio Semedo s-a transferat în România în vara anului 2006, atunci când CFR Cluj l-a achiziţionat de la Estrela Amadora, iar anul trecut a fost cumpărat de Steaua în schimbul a aproximativ un milion de euro. În ediţia trecută de campionat, portughezul a bifat 24 de jocuri şi a marcat de trei ori, dar a fost criticat în dese rânduri de Gigi Becali, iar în cele din urmă s-a ajuns la rezilierea pe cale amiabilă a contractului.
Mai multe articole despre:
Unirea Urziceni semedo