MENIU

Unele partide au decis deja ce slogan vor folosi la europarlamentare

Foto: RTV

Cum reclama este sufletul comerţului, aşa sloganul este cheia succesului în alegeri. Cartea de vizită a candidatului, propoziţia scurtă care trebuie să şocheze, să atragă atenţia şi să stârnească interesul.

"Alege bine!" Un îndemn scurt şi concis. Dacă PSD a ales bine, rămâne de văzut, electoratul este cel care judecă. Până una alta, social-democraţii au fost primii care şi-au făcut public sloganul de campanie.

PRM este al doilea partid care a dezvăluit, înainte de începerea campaniei, sloganul. Unul cu rimă. "Doi creştini şi patrioţi, vor scăpa ţara de hoţi".

Cât priveşte PD-L şi PNL, aceste două formaţiuni nu vor să fure startul de campanie şi să-şi facă publice sloganurile. De altfel, nici nu sunt gata. Există, evident, câteva variante pe marginea cărora încă se discută. Presa centrală susţine că PD-L preferă tot o variantă scurtă şi concisă: "La bine şi la greu!"

Tot presa scrie că liberalii oscilează între trei variante. Cea care a întrunit cel mai mare număr de adepţi ar fi: "Apărăm interesele tale în Europa!"