MENIU

Un tânăr din Oradea a murit lovit de trăsnet în urma unei furtuni

Foto: mcgonnigle.wordpress.com

Un tânăr din Oradea a murit după ce a fost lovit de trăsnet, iar o gospodărie din comuna Lugaşu de Jos a fost distrusă de incendiul declanşat de un fulger, în timpul furtunii care afectat mai multe localităţi din judeţul Bihor.

Furtuna care a afectat pe230 iunie judeţul Bihor nu a durat mai mult de 10 minute, însă a fost suficient ca un tânăr să-şi piardă viaţa. Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a fost surprins pe stradă de furtună şi a fost lovit de trăsnet. Medicii de la SMURD au fost solicitaţi la faţa locului însă nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Un echipaj de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor a fost solicitat pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Lugaşu de Jos. Acoperişul unei case a fost lovit de fulger şi a luat foc, fiind distrus în întregime. Până la sosirea pompierilor flăcările au distrus şi 90 de metri pătraţi din gospodărie.

Furtuna a afectat şi judeţul Maramureş. La Baia Mare un copac doborât de vânt a căzut pe carosabil fără însă a face victime, iar subsolurile a două care au fost inundate, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Mai multe articole despre:
incendiu tânăr Oradea furtuna mort fulger trăznet