MENIU

Un tânăr de 22 de ani din sectorul cinci al Capitalei a murit electrocutat

<descriere>
Un tânăr s-a electrocutat în sectorul 5

În sectorul cinci al Capitalei, un tânăr de 22 de ani a murit electrocutat, după ce a încercat să dea la o parte un cablu de înaltă tensiune, care zăcea în stradă. Tânărul a căzut secerat, iar medicii de pe ambulanţă nu l-au mai putut salva.

Reprezentanţii Enel spun că firul electric s-a deteriorat şi s-a rupt după ce locuitorii din zonă ar fi încercat să fure curent.

\"A căzut jumătate de fir în curte la noi. Eu sunt cu inima, jumătate a căzut în curte şi jumătate la un vecin, un băiat a venit de pe stradă. Nu a ştiut copilul că este cu curent în el.  A pus mana pe el, l-am văzut cu firul în mână, a tipat o dată, a sărit în sus şi a întins picioarele si după aia a fost a fost mort\", a declarat o martoră a accidentului.

Tânărul de 22 de ani a murit pe loc,  iar medicii de pe salvare s-au putut apropia de trupul neînsufleţit abia după o oră după intervenţia angajaţilor de la ENEL. Cei de la ENEL au spus însă că nu au fost corect informaţi.

Cetăţenii din zonă au anunţat că mai multe case nu au curent, dar nu a spus nimeni că este un cablu secţionat. Potrivit celor de la ENEL cablul de înaltă tensiune s-a rupt după ce locatarii din zonă ar fi încercat să fure curent.

Cazul este cercetat de poliţie.