MENIU

Un suspect din dosarul Buldozerul a fost prins la Borşa

Foto: Realitatea TV
La intrările în Borşa, poliţiştii şi jandarmi controlează fiecare maşină

Un suspect din dosarul Buldozerul a fost prins. Bărbatul de 22 de ani a fost ridicat, sâmbătă noapte, dintr-o locuinţă din Borşa, de către poliţiştii care îl caută pe cel care a tras asupra lor mai multe focuri de armă, vineri seară. În cazul acestuia, căutările au fost extinse şi în judeţul Suceava, în zona localităţii Cârlibaba.

Pentru a doua zi consecutiv, la intrările în Borşa poliţiştii şi jandarmi au controlat fiecare maşină, încercârcând să dea de urma pistolarului.

Pistolarul are o listă lungă de infracţiuni pentru care nu a fost pedepsit, el reuşind de fiecare dată să se ascundă de oamenii legii. Ultimul incident în care a fost implicat s-a petrecut în urmă cu o lună. Căutat de poliţişti pentru infracţiuni în dosarul Buldozerul, Mihali Nicoară a fost găsit în trafic. A lovit intenţionat de mai multe ori duba poliţiei şi a reuşit să scape. 

Mihali Nicoară a fugit cu o maşină de teren, vineri seară, după ce a tras mai multe focuri spre poliţişti. Tatăl şi prietena fugarului susţin că acesta se ascunde de frica oamenilor legii, după ce ar fi fost bătut de mascaţi anul trecut.

Mai multe articole despre:
poliţie pistolar Buldozerul Borşa filtru