MENIU

Un profesor de la Colegiul Avram Iancu din Brad este acuzat de hărţuire. VEZI IMAGINI

FOTO: RTV
Un dascăl de la Colegiul Naţional Avram Iancu din Brad, judeţul Hunedoara, este acuzat de o elevă că a pipăit-o şi a forţat-o să-l atingă

Un dascăl de la Colegiul Naţional Avram Iancu din Brad, judeţul Hunedoara, este acuzat de o elevă că a pipăit-o şi a forţat-o să-l atingă. Totul s-a întâmplat într-o sală de clasă în care erau şi alţi elevi. Profesorul a fost filmat cu un telefon mobil. Pus faţă în faţă cu imaginile, profesorul spune că atingerile, dacă au existat, au fost de îmbărbătare, eleva fiind o fire mai emotivă.

Totul s-a petrecut la finele lunii august, în timpul pregătirii pentru examenul de corigenţă la matematică. Eleva, absolventă a clasei a X-a, susţine că a primit avansuri de la profesorul de matematică.

"În ultima oră de pregătire chiar mi-a cerut să-l pup. Nu mi-a spus nimic deoarece nu eram singuri în clasă, dar mi-.a făcut semn să-l pup", a declarat eleva. 

Profesorul acuzat îşi susţine nevinovăţia. 

"Poate i-am luat mâna. Nu-mi mai amintesc. Deci poate i-am luat mâna. Era foarte emotivă şi este foarte emotivă. Pentru îmbărbătare sau eu ştiu... nici într-un caz nu e vorba de altceva", a declarat profesorul de matematică, Stelian Circo.

Colegii profesorului acuzat spun că îşi cunoşteau colegul ca pe o persoană integră, dar că imaginile spun altceva şi că se vor lua măsuri.

Directorul adjunct al Colegiului Avram Iancu Brad, Dalia Ştefan, a promis măsuri. "Sunt consternată de ceea ce am văzut. Nu ne aşteptam să fie aşa ceva la noi în liceu, mai ales că domnul profesor are reputaţia unui profesor bun".

Mai multe articole despre:
examen liceu profesor hărţuire sexuală