MENIU

Un poliţist aflat aproape de comă alcoolică a fost surprins dormind la volan

Foto: Realitatea TV
Un poliţist a băut atât de mult încât a adormit la volanul maşinii de serviciu.

Un poliţist a băut atât de mult încât a adormit la volanul maşinii de serviciu. Şi a rămas aşa în mijlocul drumului, până l-au descoperit jurnaliştii. Poliţistul, care abia vorbea, a negat că ar fi băut ceva, numai că alcool-testul a dovedit că omul legii era aproape de starea de comă. S-a întâmplat joi noapte, în comuna Lespezi din judeţul Constanţa.

Agentul şef Florin Barbu este poliţist în comuna Dobromir, numai că pentru el, alcoolul şi-a făcut efectul când se afla în comuna Lespezi. Acolo a rămas în mijlocul drumului.

Chiar dacă abia se ţinea pe picioare, poliţistul s-a urcat din nou la volan şi a demarat în trombă. A dat însă nas în nas cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră ce patrula în zonă. Agentul şef n-a scăpat de ce se temea mai mult, de alcool-test.

În luna august, acelaşi poliţist s-a mai urcat băut la volan. "A mai avut o abatere de genul ăsta. Nu avea dreptul să conducă maşina poliţiei. Vom face toate cercetările şi vor fi luate cele mai drastice măsuri împotriva lui", a declarat comisarul şef, Vasile Mărcuţă.

Agentul şef se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa va decide dacă va mai trece cu vederea a doua abatere a poliţistului sau dacă îi va desface contractul de muncă.

Mai multe articole despre:
poliţist şofer maşină alcool volan băut