MENIU

Un nou tip de orgasm face senzație printre femei. Cum se poate obține

Femeile care au avut parte de un coregasm susţin că plăcerea sexuală este comparabilă cu cea resimţită în timpul unui orgasm vaginal. Diferenţa este că coregasmul poate fi experimentat şi în public, eventual la locul de muncă, fiind o bună tehnică de relaxare.

Sexologul Debby Herbinick a lansat recent cartea „The Coregasm Workout“, în care explică în detaliu tipul de exerciţii necesare pentru a atinge ceea ce este cunoscut drept coregasm. Plăcerea sexuală obţinută în timpul anumitor activităţi fizice a fost descoperită de pasionaţii de fitness în timpul exerciţiilor care lucrează intens muşchii abdominali, scrie adevarul.ro.

Spinningul, mersul pe bicicletă, saritul corzii, dansul la bară sunt activităţi fizice care favorizează orgasmul. Yoga, de asemenea, implică mişcări perfecte pentru atingerea coregasmului. Herbinick afirmă că în urma studiilor desfăşurate sub îndrumarea ei s-a ajuns la concluzia că un procent de 9% din femei au avut parte de un coregasm întâmplător, în timp ce făceau sport, dar că oricine se poate bucura de aşa ceva dacă ştie exact ce trebuie să facă.

Sexologul consideră că o doză de plăcere în momentele stresante ne poate ajuta să facem faţă mai bine situaţiilor dificile. Sexologul este de părere că performanţa de a avea parte de un coregasm la comandă poate fi atinsă după cel puţin două săptămâni în care urmăm un program de antrenament în acest sens, ea fiind o dovadă în acest sens.

Însă apariţia coregasmului este, de regulă, favorizată de atingerea momentului de oboseală musculară, ceea ce înseamnă că efortul trebuie să fie intens. Coregasm: exersarea muşchilor pelvieni După sesiunea de exerciţii cardio, Herbenick recomandă un set de exerciţii care lucrează intens muşchii abdominali, cum sunt abdomenele (numite şi abdogasme), genuflexiuni, ridicarea de greutăţi cu ajutorul picioarelor etc. Aceste mişcări sunt cele care favorizează în cea mai mare măsură apariţia coregasmului.

Mai multe articole despre:
null