MENIU

Un nou câştigător la Testul de Afacereză

Foto: The Money Channel

Vlăduţ Nichifor a câştigat ediţia de miercuri, 14 octombrie, a Testului de Afacereză. El a luptat joi, în finala săptămânii, alături de brokerul Eduard Turcoman şi ofiţerul bancar Roxana Mircea, câştigătorii ediţiilor de luni şi marţi ale concursului. Finalistul va pleca acasă cu un smart phone şi se va califica în semifinalele Testului de Afacereză.

Student al Academiei de Studii Economice Bucureşti, dar şi al Facultăţii de Drept, Vlăduţ Nichifor este brăilean, are numai 21 de ani şi a reuşit să-i învingă pe Clement Rotaru (40 de ani, economist) şi Daniel Oprescu (23 de ani, economist).

“Mă bucur că am câştigat această ediţie din care am învăţat că pe lângă cunoştinţe şi rapiditate trebuie să ai inteligenţa şi inspiraţia de a da răspunsurile corecte chiar şi atunci când nu le ştii. Cred că astfel de concursuri ar trebui promovate mai mult în rândul tinerilor pentru a le da acestora cât mai mare încredere că ceea ce au învăţat contează în viaţă şi că afacereza e o ştiinţă precisă nu formată din vorbe multe care nu spun nimic aşa cum vorbesc multe persoane din viaţa publică”, spune Vlăduţ.

Testul de Afacereză se difuzează în fiecare săptămână, de luni până joi, de la 22 la 22:30, pe canalul The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere accesează www.afacereza.ro.