MENIU

Un irlandez, prins băut la volan, a făcut spectacol în centrul Ploieştiului. VEZI VIDEO

Foto: RTV
Un irlandez aflat sub influenţa alcoolului a provocat un adevărat circ în Ploieşti după ce a intra cu maşina într-un stâlp

Circ în toată regula, luni noapte, în centrul Ploieştiului. Un irlandez, în vârstă de 55 de ani, s-a oprit cu maşina într-un stâlp de electricitate. Era atât de băut încât abia se mai putea ţine pe picioare. Medicii de la Ambulanţă şi poliţiştii s-au chinuit aproape o oră să-l convingă să meargă la spital pentru că se lovise la cap.

Imediat după ce s-a produs accidentul, şoferul s-a încuiat în propria maşină.

''La locul accidentului am găsit o victimă cu traumatism cranian care era sub influenţa alcoolului. Ne-am chinuit o oră să-îl scoatem din maşină'', a declarat dr. Mădălin Ipatie, medic SAJ Prahova. 

Circul nu s-a terminat aici pentru că şoferul petrecăreţ nici nu a vrut să audă de spital. Mai mult, oamenii legii nu au putut stabili ce alcoolemie avea întrucât a refuzat să sufle în etilotest, pe care a şi vrut să-l spargă.

''Am avut nevoie de ajutoarele colegilor de la poliţia comunitară şi am chemat şi întăriri ca să-l mobilizăm şi să-l ducem la spital'', a precizat Ştefan Bunghez, Poliţia Rutieră Ploieşti.

Poliţiştii îi vor întocmi irlandezului dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În plus, ei continuă cercetările întrucât se pare că şoferul a mai lovit şi două maşini parcate pe o stradă din Ploieşti.

Mai multe articole despre:
accident Poliţia Rutieră volan băut etilotest