MENIU

Un inspector DSVSA Ilfov şi-a deschis o măcelărie în zona lui de control

<descriere>
Inspectorul DSVSA şi-a deschis măcelărie

Măcelărie la el în parohie. Asta a găsit de cuviinţă un doctor de la DSVSA Ilfov să deschidă chiar în zona lui de control. I-am făcut vânzare, dar l-am şi ascultat plângându-se de mafia de la serviciu şi de lipsa de curaj a colegilor, care nu-l pot amenda. Un shopping filmat cu camera ascunsă.

Chitila, ora opt dimineaţă. Abia s-a deschis măcelăria, dar doctorul Bogdan Grigore e deja la datorie. Ne înşiră produsele ca un veritabil negustor.

Prestaţia lui ne face să cumpărăm două kilograme de ceafă. Căutăm un subiect de discuţie. Vrem să deschidem o măcelărie în comuna învecinată şi îi cerem sfatul. Nasul exersat simte oportunitatea şi începe să se laude că el este medicul din zonă şi nu vine nimeni în control.

Omul pare că ştie tot, dar ne descurajează. \"Birocraţia e de vină. Autorizaţiile nu vă costă foarte mult. Să zic că actele cu tot, tot, tot, cu firmă, o să vă ducă pe la 2.000 de euro. Dar mai e o problemă. Nu puteţi să scoateţi constatatorul. Datorită haosului din ţară vă dă termen în aprilie. Eu am prins ultimul tren cu constatatorul anul trecut, în octombrie\", a adăugat doctorul.

De fapt, inspectorul sanitar-veterinar vrea să ne vândă propria afacere. Ne enumeră cheltuielile. Nu uită nici de evaziunea fiscală pe care o face la salariile angajaţilor.

\"Sesizarea făcută de dumneavoastră a fost transmisă deja Corpului de Control al ANSVSA care se află deja la DSV Ilfov. Totodată, conducerea Autorităţii a dispus verificarea tuturor carmangeriilor, iar rezultatele vor fi făcute publice\", a spus Raul Balogh, Purtător de Cuvânt ANSVSA.

Tot aici, Corpul de Control are de cercetat şi colecta de sandvişuri, şaorme şi pateuri efectuată pentru observatorii din secţiile de votare de către inspectorii DSV Ilfov week-end-ul trecut, activitate care a făcut, de asemenea, obiectul unui reportaj difuzat de Realitatea TV.

Corpul de Control al Autorităţii Naţionale Sanitar - Veterinare a ajuns la carmangeria situată în Chitila imediat după difuzarea reportajului de către Realitatea TV. Doctorul Grigore nu a aşteptat, însă, finalizarea controlului. La numai câteva ore după ce a fost filmat de echipa Realitatea TV în postură de vânzător, el şi-a dat demisia.

Mai multe articole despre:
control ANSVSA doctor