MENIU

Un britanic locuieşte de câteva luni într-o casă în copac

Foto: Realitatea TV

O căsuţă în copac. Pentru unii este o joacă de copii, pentru un britanic este un pariu cu sine însuşi. Cât poate supravieţui într-un copac, departe de civilizaţie, într-o pădure unde mânâncă ceea ce cultivă sau vânează.

Nick Weston are 28 de ani şi până să fie locatarul unei case în copac, era scenograf.

"Mi-am dat seama că nu prea aveam de lucru şi nu îmi mai permiteam traiul în oraş", a afirmat Nick Weston că ar fi motivul pentru care a renuţat la viaţa de la oraş.

Britanicul şi-a pus planul în aplicare în luna aprilie, pe domeniul unui prieten. În şase săptămâni şi cu 300 de lire a reuşit să ridice casa în care locuieşte şi acum.

"Era ceva ce-mi doream să fac dintotdeauna, măcar să încerc să fac. Să încerc să construiesc o casă cu impact minim asupra mediului", a precizat britanicul.

Când nu vânează următorul fel de mâncare, Nick munceşte în grădina proprie sau scrie într-un jurnal. Experienţa sa va lua forma unei cărţi, pentru care britanicul a primit deja un avans. Cât să-i ajungă de muniţie şi strictul necesar. Nu şi-a fixat un termen limită pentru această aventură, dar spune că se gândeşte serios dacă să se mai întoarcă sau nu la Londra.
Mai multe articole despre:
Marea Britanie vânătoare casă oraş