MENIU

Un bărbat din Arad a distrus o casă după ce a confundat adresa

Foto:cameo.ro

Un bărbat din Arad este cercetat penal după ce a distrus, în cursul nopţii de marţi, un imobil în care a crezut că locuieşte o persoană cu care se află în proces pentru o bucată de teren.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, inspector principal Camelia Tuduce, a spus, că bărbatul a sărit gardul imobilului în care locuieşte Monica Ildiko K. şi cu o secure a spart geamurile şi uşa de la intrarea în casă.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit că, bărbatul, aflat într-un proces cu unul din vecinii femeii unde a provocat distrugerile, a confundat imobilul acesteia şi convins că acolo locuieşte familia cu care se afla în proces, a spart geamurile şi uşa. Bărbatul a fost internat într-un spital de psihiatrie, unde este supus unui examen medical de specialitate", a declarat inspector principal Camelia Tuduce.

Incidentul s-a produs la o zi după ce fratele bărbatului s-a sinucis. Rudele celor doi fraţi au spus că bărbatul s-ar fi sinucis din cauza procesului pe care cei doi fraţi îl aveau pentru o bucată de teren. Bărbatul ar fi cedat nervos, fapt ce a dus la provocarea incidentului din noaptea această noapte.

Bărbatul care a distrus imobilul pe care l-a confundat este cercetat penal pentru distrugere şi violare de domiciliu.
Mai multe articole despre:
proces Arad casă bărbat vecini geam confundat