MENIU

Un autobuz a intrat în cinci maşini parcate pe marginea drumului

Foto: Realitatea TV

Accident în lanţ în Galaţi. Şoferul unui autobuz a făcut infarct, în timp ce şofa şi a intrat în mai multe maşini parcate pe marginea drumului. Din fericire, nimeni nu se afla pe trotuar. O fetiţă de zece ani, care era în autobuz, a ajuns la spital cu traumatism cranian.

Autobuzul tocmai plecase din staţie. Şoferului i s-a făcut rău şi a pierdut controlul volanului. Cinci maşini parcate pe marginea drumului au fost făcute praf. Din fericire nimeni nu era în ele.

"Dacă nu s-ar fi oprit aici, exista pericolul să se ducă în Dunăre, nu se ştie, Dumnezeu e mare", a precizat Constantin Vicol, agent Politia Rutiera Galati.

Colegii şoferului nu-şi explică ce s-a întâmplat. Bărbatul nu părea bolnav. "Deocamdată este vorba despre un eveniment soldat cu decesul unui conducător auto aflat în timpul orelor de lucru. Efectuăm primele cercetari, după efectuarea necropsiei vedem", a declarat Ionel Petrea, inspector sef ITM Galati.

O fetiţă de zece ani s-a lovit de scaunele autobuzului şi a fost dusă la spital. Rana a fost superficială aşa că medicii i-au dat drumul acasă. 

Mai multe articole despre:
Galaţi accident autobuz accidenţ în lanţ ITM