MENIU

Un arădean vrea să deschidă un teledon pentru Mutu

Foto: NewsIn

Adrian Mutu ar putea primi un ajutor neaşteptat pentru a-şi plăti datoria de 17 milioane de euro către clubul Chelsea, după celebrul scandal "Cocaina" din septembrie 2004. Un arădean vrea să deschidă o linie telefonică pentru ca suporterii din România să poată dona bani pentru a-l ajuta pe "Briliant" să-şi plătească datoria, potrivit Cancan.

Nicolae Albulescu, din Arad, a facut o cerere la o companie de profil pentru deschiderea unei linii telefonice prin care romanii sa poata dona bani pentru strangerea sumei datorata de fotbalist.

"Eu am stat mai mulţi ani în Italia şi am rude acolo. Ştiu cât de mult a ajutat Adrian Mutu la îmbunătăţirea imaginii României prin evoluţiile sale, cât şi prin implicarea în campania împotriva xenofobiei. A venit rândul nostru să îl ajutăm. Sunt convins că românii nu vor rămâne impasibili. Eu voi fi primul care voi dona o sumă, fie ea şi simbolică. Aştept ca fiecare să contribuie măcar cu un euro. Sunt suporter al Stelei, dar în asemenea cazuri trebuie să dăm dovada că noi, românii, ne putem ajuta unul pe altul", şi-a motivat Nicolae Albulescu decizia, pentru Cancan.
Mai multe articole despre:
Chelsea Fiorentina amendă Adrian Mutu teledon