MENIU

Un angajat al Consiliului Judeţean Argeş a ajuns la secţie după ce a condus beat

Foto: Realitatea TV
Un angajat al CJ Argeş a fost dus la poliţie pentru că ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice

Un angajat al Consiliului Judeţean Argeş a fost dus la secţie pe motiv că ar fi condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost prins de un echipaj al poliţiei comunitare.

Oamenii legii şi-au dat seama că şoferul este băut din cauză că avea un comportament ciudat în trafic. În cele din urmă au chemat poliţişti de la rutieră care, până spre miezul nopţii s-au chinuit să-l convingă pe şofer să sufle în aparatul etilotest, însă, fără succes.

Bărbatul este funcţionar public, angajat al Consiliului Judeţean Argeş. A ajuns pe mâinile poliţiştilor din cauză că a condus după ce a consumat băuturi alcoolice. Funcţionarul public a recunoscut faptul că a băut, dar nu şi că ar fi condus maşina. El susţine că poliţiştii l-au săltat din parcare.

Poliţiştii comunitari spun însă că şoferul a ajuns în parcare, cu tot cu maşină, după ce fost tras pe dreapta în trafic. Pentru că a refuzat să sufle în etilotest şi să i se recolteze probe, funcţionarul public s-a ales cu dosar penal şi permisul suspendat pentru trei luni.
Mai multe articole despre:
maşină permis conducere funcţionar