MENIU

Ultimul zvon: Mutu dorit de Manchester City!

Mutu se bucură de aprecierea antrenorilor italieni

Italienii scriu că Briliantul e dorit de Roberto Mancini la echipa şeicilor miliardari din Manchester. Totuşi, în lotul lui City sunt atacanţi precum Tevez, Adebayor sau Robinho.

La Stampa scria marţi, citând Daily Mirror, că Adrian Mutu este dorit de West Ham United. Un alt cotidian italian de prestigiu, La Repubblica, vorbeşte despre interesul unei alte grupări din Premier League pentru atacantul român.

Sosirea lui Roberto Mancini la Manchester City se pare că va fi urmată în această iarnă de o serie de achziţii din Serie A, iar unul dintre jucători ar putea fi chiar Mutu. \"Mutu este numărul unu pe lista de transferuri a lui Roberto Mancini şi a clubului Manchester City. Tocmai odată cu sosirea antrenorului italian, Mutu a intrat în atenţia echipei Manchester City care este dispusă să facă o ofertă pentru atacantul român, încă din ianuarie\", scrie ziarul.

Este totuşi foarte greu de crezut că Mutu va fi cooptat în lotul de sute de milioane de euro al \"cetăţenilor\", actualii atacanţi ai lui City fiind Robinho, Adebayor, Tevez, Craig Bellamy şi Roque Santa Cruz. Astfel, sunt mari şanse ca probabilul interes pentru român să nu fie altceva decât o încercare a impresarilor Becali de creare a unei imagini bune pentru atacantul care peste zece zile va împlini 31 de ani.