MENIU

Ujpest aşteaptă sancţiuni de la UEFA pentru Steaua

Foto: Nb1.hu

Preşedintele clubului maghiar, Joe Borocs, a declarat că în raport este trecut incidentul cu fanul care a pătruns pe gazon, problema bannerului şi faptul că unul dintre jucători a fost lovit cu o sticlă.

În timp ce fanii echipei Ujpest îi aşteaptă pe stelişti la Budapesta pentru a se răzbuna, oficialii grupării maghiare apelează la judecata UEFA pentru incidentele de la Bucureşti.

Preşedintele executiv al clubului Ujpest, Joe Borocs, a declarat pentru Sport.ro că UEFA va decide pedeapsa Stelei în următoarele zile. Oficialul maghiar a spus că bannerul jignitor ("Cât ţine femeia maghiară c.....l în ea? 9 luni!") este o ruşine pentru suporterii români, dar a adăugat: "Acel mesaj afişat de suporteri este dezgustător şi este o ruşine pentru fanii Stelei, dar nu este reprezentativ pentru români pentru că au fost ospitalieri cu noi".  

"UEFA a făcut un raport cu tot ce s-a întâmplat la jocul cu Steaua. În acel raport au trecut incidentul cu fanul care a intrat pe teren să atace un jucător de-al nostru, problema cu bannerul şi faptul că o sticlă a lovit în cap un jucător de-al noştru. Noi nu am sesizat UEFA în acest caz, cei de la UEFA singuri au analizat aceste probleme. Decizia le aparţine lor şi o vor lua în aceste zile. Noi nu vrem ca Steaua să fie suspendată, vrem ca Steaua să joace pe teren şi să o batem", a mai spus Borocs.

Partida Ujpest-Steaua se va disputa joi, de la ora 20:45, la Budapesta. În tur, steliştii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Romeo Surdu şi Bogdan Stancu. Steaua a pus în vânzare 700 de bilete pentru fanii care vor să facă deplasarea în Ungaria.