MENIU

Udrea organizează "Ziua documentelor deschise", la Camera Deputaţilor

Foto: Realitatea TV

Ministrul Turismului Elena Udrea susţine că va veni la Parlament marţi şi joi cu documentele legate de contractele încheiate de minister pentru a arăta că acuzele legate de lipsa de transparenţă a acestuia sunt nefondate, acces la "Ziua doumentelor deschise" având toţi parlamentarii şi jurnaliştii.

Într-un comunicat al Ministerului Turismului se precizează că Elena Udrea va prezenta public, marţi şi joi, toate documentele referitoare la acţiunile de promovare a turismului desfăşurate pe durata mandatului său, scopul ministrului fiind de a arăta că nu are nimic de ascuns referitoa la aceste programe.

"Continuând seria acţiunilor dedicate transparenţei instituţionale, Ministerul Turismului îşi deschide porţile pentru publicul larg, jurnalişti, parlamentari, inclusiv pentru membrii "Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru acţiuni de promovare a turismului şi a imaginii României". Totodată, prin această acţiune se arată că acuzaţiile cu privire la aşa zisa lipsă de transparenţă a instituţiei sunt nefondate", se arată în comunicatul ministerului, în care se mai aminteşte că doar la Turism, dintre toate celelalte ministere, au mai fost afişate contracte pe site-ul instituţiei.

"Ziua documentelor deschise" se va desfăşura, de fapt, în două zile. Prima dată, Udrea va prezenta documentele marţi la sala grupului deputaţilor PD-L din Palatul Parlamentului, sala 1M, începând cu ora 17.00. Ministrul va relua demersul joi.
Mai multe articole despre:
turism Elena Udrea documente ministru transparenţă