MENIU

Turcescu: Ridzi nu mai este un personaj valabil pentru PD-L

Foto: mondonews.ro

"Demisia Monicăi Iacob Ridzi este o chestiune de ore şi nu de zile", a declarat Robert Turcescu, în contextul în care PD-L caută un înlocuitor pentru Monica Iacob-Ridzi.

"PD-L pierde capital de încredere din partea electoratului, cu fiecare oră în care decide să menţină această coeziune în jurul Monicăi Iacob-Ridzi. Chiar dacă, legal, se va dovedi că Monica Iacob Ridzi nu a greşit şi că nu i se va aplica decât o vină morală, cheltuirea acelor bani, mult peste ce valora, în sine, ziua de 2 mai, plasează PD-L într-o situaţie de disconfort major. Oricând se va putea aduce vorba de cazul Ridzi, în orice moment al unor confruntări politice", a declarat, vineri, Robert Turcescu.

Turcescu: Înlocuirea Monicăi Iacob Ridzi ar fi un gest făcut în al douăsprezecelea ceas.

Turcescu a afirmat că a adus prejudicii extrem de mari de imagine partidului. "În PD-L există două curente de opinie. Partidul ştie că trebuie să manifeste un soi de solidaritate cu preşedintele Traian Băsescu şi cu apropiaţii acestuia, iar Monica Iacob Ridzi, ca personaj politic în PD-L,  este un om apropiat de ceea ce înseamnă nucleul dur de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu", a conchis Robert Turcescu.

Menţinerea ei în continuare şi agăţarea de nişte chestiuni formale nu ajută in niciun fel partidul. Dacă se autosuspendă până la rezolvarea cazului ar mai fi avut o şansă pe plan politic, a mai arătat Turcescu.

Semnează PETIŢIA ONLINE Cotidianul.ro dacă vrei ca ministrul Monica Iacob-Ridzi să demisioneze