MENIU

Transferul lui Daminuţă la Rapid a picat definitiv, susţine impresarul său

Foto: prosport.ro

Impresarul lui Cristian Daminuţă, Cristea Opria, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că împrumutul jucătorului la Rapid nu se va mai realiza, deoarece clubul giuleştean nu a fost de acord cu o clauză din contract, impusă de Internazionale Milano.

"Transferul lui Daminuţă la Rapid a picat definitiv. Nu salariul lui a fost problema, cluburile nu s-au înţeles în privinţa unei clauze din contract. Inter Milano a cerut o garanţie de 100.000 de euro pentru ca Daminuţă să joace minim 25 de meciuri pentru Rapid. Dacă el evolua în aceste partide, garanţia era returnată. Jucătorul trebuia să meargă la reunirea Rapidului, dar i-am zis să nu se mai ducă. În momentul de faţă, avem o ofertă de la Livorno, echipă promovată în Serie A. În zilele următoare vom merge să negociem cu ei", a spus Opria.

Daminuţă (19 ani) a semnat în luna mai a anului trecut un contract pe cinci ani cu Internazionale Milano, grupare la care nu a apucat să debuteze, întrucât a evoluat numai pentru echipa de tineret a campioanei Italiei. Mijlocaşul s-a format la FC Timişoara, pentru care a bifat şi două jocuri în Liga I, însă în sezonul 2007-2008 nu a evoluat în nicio partidă, deoarece a refuzat în repetate rânduri să îşi prelungească înţelegerea.
Mai multe articole despre:
Rapid Inter Milano Cristian Daminuţă