MENIU

Traian Ungureanu: PD-L nu îl vrea pe George Becali în familia popularilor europeni

Foto: gandul.info
T. Ungureanu: Locul lui Gigi Becali nu este în PPE

Locul lui Gigi Becali nu este în PPE, a declarat europarlamentarul Traian Ungureanu la Ediţia specială de la Realitatea TV. Dacă reprezentantul PRM ar face o cerere pentru a intra în PPE, toţi membrii PD-L din Parlamentul European vor vota împotrivă, a spus europarlamentarul.

Traian Ungureanu a spus că deocamdată nu există o cerere oficială în acest sens a europarlamentarului român, însă în cazul în care ar exista PD-L s-ar opune.

''Noi (n.r. PD-L) credem că locul domnului Gigi Becali nu este în grupul popular european. Poziţia parlamentarilor PD-L, din grupul popular european, în ceea ce îl priveşte pe domnul Becali este NU'', a precizat europarlamentarul PD-L.

Potrivit lui Traian Ungureanu reprezentanţii României în Parlamentul European au înregistrat succese importante la împărţirea funcţiilor în cadrul structurii europene. Astfel, Monica Macovei a fost desemnată preşedinte al delegaţiei Parlamentului European pentru relaţiile cu Republica Moldova.

''Am obţinut vicepreşedinţii foarte importante de comisii, de exemplu comisia de agricultură, poziţii obţinute în comisia de politică externă, în comisia de  forţă de muncă, subcomisia pentru drepturile omului. În genere, delegaţia României a ştiut să îşi răspândească judicios oamenii şi să ocupe funcţii importante în mecanica Parlamentului European practic în toate comisiile'',  a mai spus europarlamentarul.