MENIU

Traian Băsescu şi-a găsit sediu de campanie în centrul istoric al Bucureştiului

Foto: Realitatea TV

Casă nouă pentru Traian Băsescu! Proaspătul înscris oficial în cursa pentru Cotroceni şi-a găsit un sediu nou-nouţ în Centrul Vechi al Bucureştilor. Cine mai credea că printre şanţuri şi moloz se poate construi o imagine pentru un prezidenţiabil? Realitatea arată că se poate. Cu mobilă şi pardoseală nouă şi, mai ales, cu oameni care nu suflă o vorbă despre ce se întâmplă acolo.

Centrul Vechi al Capitalei. Prag de campanie electorală. Lângă fostul magazin Bucureşti o clădire nou-nouţă de trei etaje. Noul scop al acesteia acum - sediul de campanie a lui Traian Băsescu. De câteva zile oamenii robotesc ca să amenajeze parterul şi primul etaj al clădirii. Pupitre negre, scaune portocalii, plasme performante. Am încercat să stăm şi noi de vorbă cu oamenii de acolo, dar ne-au spus că nu pot vorbi pentru că sunt încuiaţi înăuntru.

Sau păstrează tăcerea şi, tiptil-tiptil sting luminile din sediu. Şi nu neapărat din vreo atitudine eco-friendly, cum ar spune americanii. Înainte, funcţiona aici un magazin de metraje, iar mai târziu a fost un soi de mall al Centrului Istoric. În prezent, pe arşiţa asta financiară merge şi un sediu de campanie.

Puţintincă răbdare, până peste câteva zile când se va da startul campaniei electorale şi atunci o să vedeţi în toată splendoarea sa un sediu ca o portocală.