MENIU

Traficul în vama Nădlac a crescut de şase ori faţă de o perioadă normală

Foto: Realitatea Tv
Punctul de trecere a frontierei Nădlac a fost cel mai aglomerat din Arad. Aici traficul a crescut de şase ori faţă de o perioadă obişnuită.

Aglomeraţie mare la frontiera de vest! Românii care muncesc în străinătate şi-au încheiat concediile şi se întorc la lucru. În punctul de trecere a vămii Nădlac, traficul a crescut de şase ori faţă de o perioadă normală, iar autorităţile se aşteaptă la o creştere mai mare în zilele următoare.

Pentru a avita supraaglomerarea de la punctele de trecere a frontierei, inspectoratul judeţean al poliţiei de frontieră Arad a luat măsuri speciale: au fost aduşi la lucru mai mulţi poliţişti şi, când a fost nevoie, s-a lucrat chiar şi pe şase benzi de ieşire din ţară.

Românii veniţi să-şi petreacă vacanţa acasă au profitat din plin de concediu şi s-au plimbat peste tot. Criza financiară, însă, nu le-a permis tuturor celor care lucrează în străinătate să vină anul acesta acasă. Prietenii însă nu i-au uitat şi le-au cumpărat câte ceva din ţară.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac a fost cel mai aglomerat din Arad. Aici traficul a crescut de şase ori faţă de o perioadă obişnuită.

Pentru a avita supraaglomerarea de la punctele de trecere a frontierei, inspectoratul judeţean al poliţiei de frontieră Arad a luat măsuri speciale: au fost aduşi la lucru mai mulţi poliţişti şi, când a fost nevoie, s-a lucrat chiar şi pe 6 benzi de ieşire din ţară.

 

Mai multe articole despre:
Arad vamă muncă străinătate concediu Nădlac