MENIU

TPU.ro a crescut, în septembrie, cu 21% numărul de utilizatori unici

Foto: Realitatea.net

Platforma colaboraţională TPU.ro ("Toti pentru unul") a înregistrat în luna septembrie peste 560.000 utilizatori unici, aproape 3 milioane de afişări şi circa 850.000 de vizite, conform SATI.

Luna aceasta, TPU.ro a intrat în top 50 site-uri monitorizate de SATI şi a realizat cu 21% mai mulţi utilizatori unici faţă de luna august.

Ulterior lansării din aprilie, TPU.ro a înregistrat o medie lunară de creştere a numărului de vizitatori unici de 18 procente; o medie de 22% în ceea ce priveşte vizitele, crescând, în medie, cu 19% numărul lunar de afişări realizate pe site.

De asemenea, numărul de membri înregistraţi în comunitatea TPU.ro a crescut în medie cu 20% în fiecare lună, demonstrând că premiul 1 luat la Webstock pentru categoria “User Generated Content” nu e o întâmplare.

Prezentată în variantă pilot la începutul anului şi lansată în luna aprilie, comunitatea TPU.ro numără, în acest moment, aproximativ 21.000 de membri, cu o viteză de reacţie de mai puţin de 8 minute – timpul mediu de răspuns; generând în total peste 62.800 de întrebări şi circa o jumătate de milion de răspunsuri. În plus, toate întrebările adresate pe site şi-au găsit răspuns.

TPU.ro a devenit, astfel, principalul site de întrebări şi răspunsuri din România. Comunitatea cladită în jurul siteului dă fiecăruia posibilitatea de a primi soluţii la problemele cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi şi, în acelaşi timp, oferă membrilor şansa de a împărtăşi celorlalţi din cunoştinţele şi experienţele lor.

TPU.ro este un proiect lansat în parteneriat de F5 – compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu; şi TreeWorks – una dintre cele mai importante companii de web development din România.