MENIU

Topul celor mai proaste melodii de Crăciun

Cindy Lauper este câştigătoare in top.

Sunt unele melodii de Crăciun pe care nu îţi doreşti să le auzi nicicând, ba chiar să nu fi fost vreodată compuse. Fie pentru că sună îngrozitor, fie pentru că au un mesaj cel puţin ciudat.

Cântecele de Crăciun au invadat în perioada aceasta posturile de radio şi de televiziune. Să vedem un top 5 al celor mai proaste cântece de Crăciun înregistrate vreodată.

La capitolul mesaje nepotrivite de Crăciun, cântecul lui John Denver din anii \'70 bate toate recordurile: \"Te rog, tati, nu te îmbăta de Crăciun, nu vreau să o văd pe mama plângând\". Melodia este inclusă, de altfel, în majoritatea topurilor negative făcute vreodată cu melodii de Crăciun.

Un cântec care i-a scos din minţi pe băieţii cu prietene pretenţioase. Fetele de la Destiny\'s Child susţin că un Crăciun fericit este atunci când iubitul îţi face cadou un Mercedes sau diamante. Din această cauză, bărbaţii, în special, includ melodia în topul celor mai proaste melodii de Crăciun.

Unele trupe ar trebui să se abţină de la a cânta cântece de Crăciun. Este şi cazul băieţilor de la New Kids on The Block. Faptul că erau foarte populari în rândul fetelor în anii \'90 nu îi salvează de ridicol. \"Have a funky, funky Christmas\" reuşeşte să intre în topul nostru negativ.

De parcă varianta originală a Macarenei nu devenise destul de enervantă după ce am ascultat-o cu toţii de un milion de ori, băieţii de la Los del Rio au decis să producă şi o variantă hibernală. Macarena de Crăciun reuşeşte să fie chiar mai iritantă decât originalul!

Titlul de cea mai proastă melodie de Crăciun, îi revine, însă, de departe, unui cântec al lui Cyndi Lauper. Combinaţia dintre Conga, vocea răguşită a lui Cyndi şi Crăciun nu prea reuşeşte să bage pe nimeni în spritul festiv.

Mai multe articole despre:
Crăciun melodii Cindy Lauper