MENIU

Top 6 cele mai comune vise erotice şi semnificaţia lor

Te-ai căsătorit de ceva vreme şi ai o căsnicie fericită. Cu toate astea… există tot felul de vise erotice care-şi fac apariţia şi care nu-ţi dau pace. Gânduri ciudate te bântuie: dacă nu ai o căsnicie atât de fericită, totuşi, din moment ce visezi la tot felul de lucruri în afară ei?! Dar specialiştii ne liniştesc: visele erotice sunt ceva perfect normal şi nu înseamnă că mariajul tău nu e ok sau că îţi trădezi partenerul în vis. Site-ul Womansday.com redă un top 6 al celor mai des întâlnite vise erotice şi explicaţia lor aferentă.

1. Acelaşi vis – obsesiv repetitiv

Te bântuie mereu, e la fel şi parcă e decupat, de fiecare dată, respectând un tipar. Marea majoritate a femeilor visează, de exemplu, că fac sex cu o altă femeie şi acest vis se repetă la nesfârşit, chiar dacă în viaţă de toate zilele femeile sunt atrase exclusiv de bărbaţi. Un vis erotic al unei femei lângă o altă femeie este, de fapt, un semn al unei prietenii foarte puternice – cel puţin aşa decodifică specialiştii visul în cauza. Oricum, un vis erotic cu o altă femeie nu face din femeia respectivă o lesbiană şi nici nu îi schimbă orientarea sexuală în viaţă de toate zilele – decât dacă şi în viaţă de toate zilele este interesată tot de femei.

2. Visul cu tipul care dispare

Nu te-ai gândit la colegul acela de facultate ani şi ani de zile, de ce oare el a început să-ţi bântuie visele tocmai acum?! Specialiştii te liniştesc din nou: nu e cazul să te înroşeşti în obraji, femeile adesea pot avea vise cu foşti prieteni, iubiţi sau foşti colegi de şcoală cu care chiar n-au avut nimic în comun vreodată. Şi dacă cumva îţi pui întrebarea: nu cumva mai am sentimente pentru el, din moment ce îl visez?!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
semnificaţie semnificaţie vise vise erotice