MENIU

Top 10 vedete dezbrăcate

Foto: news.pinkpaper.com

Dacă multe vedete sunt extrem de preocupate de propria intimitate, altele vând milioane de reviste în pictoriale care de care mai incendiare şi mai dezbrăcate.

Dezbrăcatul la unele vedete este ca respiratul la altele. Un top 10 al unora dintre cele mai cunoscute nuduri ale tuturor timpurilor.

10. Christina Aguilera a pozat goală pentru pentru Marie Claire în timp ce era însărcinată. Asta după ce îi trecuseră toate panicile legate de sarcină, pentru că ştia ea că în timpul sarcinii multe lucruri pot să meargă chiar şi foarte prost.

09. Yves Saint Laurent s-a dezbrăcat ca să-şi promoveze propriul parfum, el spunând la vremea respectivă că un nud masculin publicitar este la fel de frumos ca unul feminin.

08. Yoko Ono şi John Lennon au pozat goi pentru prima oară în 1968 pe coperta albumului Two Virgins. N-a fost şi ultima dată, pentru că de-a lungul vieţii John s-a dovedit un adevărat exibiţionist.

07. Sophia Loren nu numai că era frumoasă prin 1962, dar era şi foarte îndrazneaţă. Ea a pozat goală în Playboy. Diva a zis DA aceleiaşi reviste şi pe când avea 68 de ani, dar pictorialul nu s-a materializat.

Citeşte mai mult pe TABU