MENIU

TOP 10 despărţiri celebre în 2009

Prinţul Harry, Chelsea Davy/Foto: princeharry.co.uk

Viaţa de la Hollywood nu e tot timpul roz. În ciuda averilor colosale şi a celebrităţii mondiale, vedetele se confruntă cu problemele familiale şi familiare oamenilor obişnuiţi. Cuplurile se fac şi se desfac cât ai clipi, iar ceea ce părea un mariaj solid poate dispărea într-o secundă. 10 dintre cele mai celebre despărţiri ale anului 2009.

10. Elle MacPherson şi Guy Ritchie au una dintre cele mai scurte relaţii din istorie. O noapte a durat relaţia dintre cei doi şi a fost, probabil, atât de dezastruoasă că cei doi nu s-au mai revăzut de atunci.

09. LeAnn Rimes s-a despărţit în iulie de Dean Sheremet, cel cu care era măritată din 2002. Motivul nu a fost făcut public, dar LeAnn a declarat că uneori lucrurile nu mai merg, pur şi simplu. Surse apropiate cuplului au declarat că cei doi sunt, încă, prieteni foarte buni.

08.  Hayden Panattiere şi Milo Ventimiglia, vedetele din Heros, nu au reuşit să aniverseze împreună un an de relaţie. Cei doi s-au cuplat pe 21 ianuarie 2008 şi s-au despărţit pe 20 ianuarie 2009. S-au făcut mai multe speculaţii pe seama acestei despărţiri. Hayden fie nu voia să se mărite, fie s-a speriat că ar putea rămâne însărcinată. Ea are 19 ani, el 31.

07. Prinţul Harry al Marii Britanii s-a despărţit anul acesta de iubita lui de cinci ani, Chelsea Davy. Apropiaţi ai cuplului au declarat că distanţa cauzată de serviciul militar al lui Harry i-ar fi despărţit pe cei doi, dar că, oricum, nu au crezut niciodată că această relaţie va dura.

Citeşte mai mult pe TABU.ro.

Mai multe articole despre:
top vedete tabu.ro despărţiri