MENIU

TOP 10 cel mai bine îmbrăcate femei ale tuturor timpurilor

Top 10 cel mai bine îmbrăcate femei ale tuturor timpurilor

 01. Daphne Guiness este considerată de mulţi cea mai bine îmbrăcată femeie a zilelor noastre. Moştenitoare a imperiului berii cu acelaşi nume, Daphne are ca îndeletniciri profesia de jurnalist şi statutul de fashion icon. Pe lângă moda pe care o exploatează maxim, are un adevărat cult al armurilor. Este una dintre cele mai curajoase purtătoare de haute couture şi nu se dă în lături de la a purta nicio inovaţie vestimentară a unor designeri de genul lui Alexander Mc Queen sau Nina Ricci.

Moda şi femeile sunt oarecum sinonime în ziua de azi. Ceea ce este mai puţin evident pentru toată lumea este faptul că această sinonimie există din toate timpurile. În continuare, un top 10 cu  femei care au făcut şi fac istorie în lumea modei încă de acum o sută şi mai bine de ani.

10. Victoria Traina, fiica renumitei scriitoare Danielle Steel trăieşte din modă, iar partea cea bună e că ştie şi-şi permite să ia ce e mai fenomenal din fiecare colecţie. Victoria Traina ştie modă şi, din fericire pentru ea poate să-şi cumpere o geacă Marc Jacobs de 16.000 de dolari fără să clipească. Victoria nu ratează nicio prezentare de modă, asta înseamnă şcoală de modă, iar despre Victoria putem spune că învaţă pe brânci.

09. Marchesa Luisa Casati este, probabi, primul fasion icon din istorie. Rămasă orfană la 15 ani, Luisa s-a căsătorit cu un marchiz 5 ani mai târziu, iar apoi ocupaţiile ei principale au fost să facă uz de opulenţă şi să şocheze lumea. Avea bărbaţi servitori pe care îi ţinea mereu goi, purta şerpi pe post de bijuterii şi purta haine de blană fără nimic pe dedesubt. În timpul normal purta rochii care ar face cinste oricărei colecţii haute couture. Citeşte topul pe tabu.ro

Mai multe articole despre:
top Haute couture fashion tabu.ro